Novosti

 • Sretan Uskrs žele vam djelatnici Razvojne agencije Zagreb - TPZ !
  Sretan Uskrs žele vam djelatnici Razvojne agencije Zagreb - TPZ !
  14. 4. 2017.
 • Potpore inovatorima Grada Zagreba za 2017. godinu
   Potpore inovatorima Grada Zagreba za 2017. godinu
  13. 4. 2017.

  Grad Zagreb objavio je 13. travnja Javni natječaj za dodjelu potpora inovatorima koji razvijaju i promoviraju inovacije za poduzetničko korištenje.  Ovaj se program provodi od 1998. godine i prvi je takav program u Republici Hrvatskoj. Natječaj se raspisuje jednom godišnje, a do sad je odobreno i isplaćeno 355 potpora u ukupnoj vrijednosti od preko 4,5 milijuna kuna. 

 • PR Pitch - Konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike
  PR Pitch - Konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike
  13. 4. 2017.

  PR Pitch je konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike koja će se 4. svibnja 2017.  od 9 do 17 sati održati u Branimir centar u Zagrebu. Organizator konferencije je PR glas - prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću, a Razvojna agencija Zagreb je pokrovitelj ovog događaja.

 • Bike2Lock predstavio svoju inovaciju na AIM- Svjetskom sajmu investicija u Dubaiu
  Bike2Lock predstavio svoju inovaciju na AIM- Svjetskom sajmu investicija u Dubaiu
  12. 4. 2017.

  Na prošlotjednom svjetskom sajmu investicija u Dubaiu, sudjelovao je jedini startup iz Hrvatske (a ujedno i član našeg Tehnološkog parka) - Bike2Lock - pametni sustav zaključavanja bicikala na javnim površinama, mladih zagrebačkih inovatora. 

 • LEAP Summit uskoro ponovno u Zagrebu
  LEAP Summit uskoro ponovno u Zagrebu
  12. 4. 2017.

  LEAP Summit -  trodnevna međunarodna konferencija   fokusirana na teme vezane uz inovacije, moderne tehnologije i IT, marketing i poduzetništvo održat će se od 11. do 13. svibnja 2017. u Zagrebu.  Ova konferencija okupit će više od 2 000 sudionika te 60 svjetski poznatih predavača iz 40 zemalja.

 • Svečano obilježen završetak radova na novom prostoru Tehnološkog parka na Zagrebačkom velesajmu
  Svečano obilježen završetak radova na novom prostoru Tehnološkog parka na Zagrebačkom velesajmu
  7. 4. 2017.

  Povodom obilježavanja završetka radova na paviljonu broj 12 Zagrebačkog velesajma, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić,  koji je ujedno i inicijator ovog projekta, simboličnim rezanjem vrpce proglasio je završetak radova. Ovom prigodom Gradonačelnik je svečano uručio ključeve  ureda startupu koji će imati privilegiju kao prvi inovativni startup useliti i svoje poduzetničke ideje razvijati u prostoru novog Tehnološkog parka.  Riječ je o tvrtki Vollo koja je svoje mjesto u Tehnološkom parku Zagreb osigurala osvojivši nagradu Grada Zagreba na startup konferenciji Zagreb Connect održanoj u studenom prošle godine.

 • Prijavite se na „Zagreb hackathon"
  Prijavite se na „Zagreb hackathon"
  5. 4. 2017.

  Grad Zagreb, Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada u suradnji s Razvojnom agencijom Zagreb, Youth For Public Transport (Y4PT) Foundation, Fakultetom prometnih znanosti, Tehničkim veleučilištem u Zagrebu i Zagrebačkim Holdingom, podružnicom ZET, a u sklopu projekta SocialCar, od 21. do 22. travnja 2017.  u ZgForum-u, Gajeva 27, održat će „Zagreb hackathon“.

 • Grad Zagreb prvi dobiva svoje pametne parking kapsule
  Grad Zagreb prvi dobiva svoje pametne parking kapsule
  1. 4. 2017.

  Jedinstveni pametni sustav zaključavanja bicikala mladih zagrebačkih inovatora „Bike2Lock“ dobio je podršku Grada Zagreba i Razvojne agencije Zagreb. Pametne parking kapsule postavljaju se u gradu Zagrebu početkom svibnja, a softwerska rješenja i unaprijeđenja nastavljaju se razvijati u Tehnološkom parku.

 • Bike2Lock - novi član TPZ-a
  Bike2Lock - novi član TPZ-a
  31. 3. 2017.

  U Tehnološkom parku Zagreb na lokaciji Žitnjak upravo je održano predstavljanje i press konferencija našeg novog člana – startupa Bike2Lock. Bike2Lock je inovativan elektronički sustav zaključavanja bicikala koji tehnologijom prepoznaje vlasnika bicikla putem ranije dobivenog jedinstvenog koda. Time u potpunosti osigurava vlasnikov bicikl dok on izvršavate svoje dnevne obaveze ili uživate u slobodnom vremenu na javnim mjestima.

 • Prijavite se na Watify inter-regional matchmaking event!
  Prijavite se na Watify inter-regional matchmaking event!
  31. 3. 2017.

  Razvojna agencija Zagreb vas poziva na Watify inter-regional matchmaking event   koji će se održati u Zagrebu, 5. travnja 2017.   godine od 9:00 do 17:00 sati u prostoru Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49.

 • 2nd Chicago Collaboration Week: Kraći put do američkog tržišta
  2nd Chicago Collaboration Week: Kraći put do američkog tržišta
  30. 3. 2017.

  2nd Chicago Collaboration Week  u Zagrebu će 6. i 7. travnja 2017. godine okupiti renomirane svjetske stručnjake kako bi razmijenili iskustva u području kreiranja ekosustava za poticanje poduzetništva i inovacija.

 • INpuls: Startup Factory Zagreb osvojio priznanje za istaknutu praksu u lokalnoj samoupravi
  INpuls: Startup Factory Zagreb osvojio priznanje za istaknutu praksu u lokalnoj samoupravi
  28. 3. 2017.

  Udruga gradova u Zagrebu je dodijelila priznanja za inovacije i najbolje prakse u lokalnoj samoupravi INpuls2016.  Razvojna agencija Zagreb  s programom Startup Factory Zagreb u karegoriji "Grad gospodarstva" osvojila je priznanje za istaknutu praksu u lokalnoj samoupravi.