Otvorene prijave na nacionalno natjecanje za nastup na Take Invest Summitu 2018

Objavljeno: 6. 9. 2017.

Otvorene su prijave na nacionalno natjecanje  za nastup na Take Invest Summitu 2018.  Prijave su otvorene do 30. rujna 2017. godine. 

World Business Angels Investment Forum,  međunarodna organizacija koja okuplja privatne i institucionalne investitore iz cijelog svijeta, organizator je Take Invest Summita  koji će se održati u Istanbulu 19. i 20. veljače 2018. godine.   
Namjera je Take Invest Summita da osigura  pristup izvorima financiranja  za 50 najboljih iz društva start-up i scale-up projekata s potencijalom rasta iz cijelog svijeta.
Pozivaju se svi zainteresirani pojedinci i kompanije iz Hrvatske koji su u potrazi za međunarodnim partnerima i izvorima financiranja i osjećaju se spremnima za globalni rast, da iskoriste ovu priliku i prijave svoje projekte za nacionalno natjecanje  koje će se održati 13. studenog 2017. godine u Zagrebu.   
Tri najbolja   projekta  konkurirat će za nastup na Take Invest Summitu 2018. godine u Istanbulu. Izabranima će biti pokriveni troškovi nastupa na Summitu, kao i kotizacija za sve sadržaje World Business Angels Investment Foruma, konferencije u okviru koje se Take Invest Summit 2018. održava. 
Više o propozicijama natjecanja potražite ovdje: https://issuu.com/wbaforum/docs/start-up_guide.
Prijave pošaljite do 30. rujna 2017.  godine na: https://gust.com/programs/wbaf-take-invest-summit-2018.
Nacionalno natjecanje održava se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.