Novosti

Program provjere inovativnog koncepta PoC7

12. 6. 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je sedmi poziv Programa provjere inovativnog koncepta – PoC7 za poduzetnike.

Baggizmo kroz izložbu razotkriva razvoj svojih pametnih proizvoda

11. 6. 2018.

Međunarodno uspješan domaći start-up i naš stanar Baggizmo u galeriji Hrvatskog dizajnerskog društva na izložbi "Baggizmo 2015. - / Making Of" predstavio je razvoj svojih proizvoda od prvih ideja, izvedbe prototipa, ulaska u neizvjesne crowdfunding kampanje, do testiranja, masovne proizvodnje i distribucije torbe za nošenje gadgeta te pametnog novčanika Wiseward. 

Najava natječaja PoC7

6. 6. 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je najavu sedmog poziva Programa provjere inovativnog koncepta – PoC7 za poduzetnike.

Poziv za Crowdfunding Bootcamp radionicu

1. 6. 2018.

U utorak, 5. lipnja 2018. godine s početkom u 10:30 sati u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na Velesajmu održat će se Crowdfunding Bootcamp radionica.

Inovacijski vaučeri za MSP-ove

30. 5. 2018.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Inovacijski vaučeri za MSP-ove”. Projektne prijave dostavljaju se do 29. lipnja 2020. godine.

Trendovi koji donose kvalitetniji život u gradovima

28. 5. 2018.

Tehnološki park Razvojne agencije Grada Zagreba danas je mjesto održavanja Međunarodne konferencije Zagreb Forum. Konferencija okuplja vrhunske domaće i međunarodne stručnjake koji kroz šest sesija raspravljaju, razmjenjuju iskustva te donose konstruktivne zaključke o digitalnoj transformaciji gradova.

Otvorene su prijave na Startup Camp Rijeka 2018!

24. 5. 2018.

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci i Veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju Startup Camp Rijeka 2018, poduzetnički kamp koji se održava sedmu godinu zaredom s ciljem poticanja poduzetništva i poboljšanja investicijske klime u Hrvatskoj.

Otvoren natječaj za prijavu studentskih poduzetničkih projekata/poduzetničkih zadataka

24. 5. 2018.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvara javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu sredstava u svrhu realizacije poduzetničkih projekata studenata/studentskih timova i ostalih prihvatljivih korisnika na području Republike Hrvatske.

Što digitalna transformacija donosi gradovima?

23. 5. 2018.

Ovog proljeća Zagreb postaje mjestom okupljanja vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka koji će raspravljati i konstruktivno  odlučivati o digitalnoj transformaciji gradova.

SHIFT DEVELOPER CONFERENCE - najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi

22. 5. 2018.

Najveća IT konferencija u jugoistočnoj Europi u Splitu će 31. svibnja i 1. lipnja okupiti preko 20 stručnih govornika koji će predstaviti najnovije tehnologije te govoriti o najaktualnijim developer temama. Očekuje se kako će ovogodišnju konferenciju posjetiti preko 1.300 sudionika iz Hrvatske i regije!

Ostvarenje vidljivosti na tržištu uz uspješnu marketinšku komunikaciju

21. 5. 2018.

Marketinška komunikacija dio je kreiranja strategije za tržište, a isto tako i definira njegovu potražnju.

Kroz Dan otvorenih vrata Tehnološkog parka Zagreb studenti ohrabreni za ulazak u poduzetništvo

18. 5. 2018.

Dan otvorenih vrata koji se 18. svibnja 2018.  godine održao u Tehnološkom parku Zagreb na Zagrebačkom velesajmu okupio je studente, njihove profesore i poduzetnike.