ilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću i agencija za istraživanja tržišta.

Teme konferencije su redom: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i dr.

Konferencija je namijenjena  vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te svima onima koji su zainteresirani za ovu temu.

Kroz konferenciju možete naučite kako bolje ispričati vašu priču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike.

Kako je Razvojna agencija Zagreb pokrovitelj ove konferencije, za vas smo dogovorili povoljniju cijenu za kupnju kotizacije. Prijavom do 20. travnja 2017. na e-mail adresu redakcija@prglas.com uz naznaku šifre „RAZA“ umjesto 440 kuna plačate iznos od 280 kuna!