Press kutak

Točka na i: Hrvatski startup SightRun optrčao i glavni grad Štajerske

16. 5. 2018.

Hrvatski startup SightRun, besplatna mobilna aplikacija koja povezuje trčanje i turističko razgledavanje gradova, osvojila je i glavni grad Štajerske. 

Lider.hr: Tehnološki park najbolji coworking prostor u Zagrebu

9. 5. 2018.

Najveća svjetska coworking platforma Coworker.com proglasila je Tehnološki park Zagreb najboljim coworking prostorom u Zagrebu koji je osvojio nagradu Members’ Choice Award 2018.

Večernji.hr: 'Otvaramo labose za pametne frižidere, dronove, bioplin...'

8. 5. 2018.

“Startup Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije” naziv je projekta kojim se financira opremanje šest high-tech laboratorija unutar Tehnološkog parka na Zagrebačkom velesajmu. 

Poslovni.hr: Tehnološki park Zagreb izrasta u glavni R&D centar

8. 5. 2018.

Godinu dana otkako je otvoren, Tehnološki park Zagreb (TPZ) pokrenuo je novi razvojni ciklus, modernizaciju vrijednu 19,6 milijuna kuna. 

Točka na i: U Tehnološkom parku Zagreb otvara se šest laboratorija

8. 5. 2018.

Ukupna vrijednost projekta koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj je  19,59 milijuna kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 15,73 milijuna kuna.

Lider.media: Šest laboratorija za budućnost Zagreba

4. 5. 2018.

Na konferenciji projekta Startup Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije kojoj je tema  ‘Šest laboratorija za budućnost Zagreba’, a koja će se održati 7. svibnja u Akceleratoru Tehnološkog parka Zagreb, bit će predstavljeno financiranje opremanja šest laboratorija unutar Tehnološkog parka Zagreb. 

Večernji.hr: Neka igre počnu, spremni smo za virtualni turizam

2. 5. 2018.

Tehnologija iz SF filmova prodire i u turizam, a tome su pridonijeli i inovatori iz Zagreba koji spajaju budućnost i prošlost tako da kroz virtualnu stvarnost prikazuju onu davno zaboravljenu, ali i formiraju onu dosad neviđenu.

Poslovni.hr: Mladi Hrvati oduševili na prestižnom sajmu u Milanu

30. 4. 2018.

Bilo je zanimljivo vidjeti razinu suradnje i praćenja trendova na tržištu od strane samih obrazovnih institucija, što bi vrlo rado vidjeli i kod nas, istaknuo je Grozdanović.

TV emisija Novi milenij emitirana na mreži domaćih TV postaja

30. 4. 2018.

TV emisija Novi milenij s reportažom iz Tehnološkog parka Zagreb dostupna je na YouTube kanalu na linku.

Jutarnji.hr: Bajker iz Osijeka dao otkaz, osnovao startup HexaWorx i počeo proizvoditi dronove!

25. 4. 2018.

Ivan Vidaković, bajker iz Osijeka s ljubavi prema dronovima, čovjek je koji stoji iza HexaWorxa, startupa za proizvodnju ovih bespilotnih sistema. 

Točka na i: Startup Freewa ulazi u novu fazu razvoja kao dio projekta WaterQ

17. 4. 2018.

Cilj je nadograditi bocu senzorima za prikupljanje podataka za analizu sigurnosti vode iz mapiranih izvora za konzumaciju.

Netokracija.com: O prednostima coworkinga saznajte više u Tehnološkom parku Zagreb

10. 4. 2018.

Prednosti coworkinga velike su, a pogotovo su jasne kod malih poduzeća i freelancera. Upravo će se o ovim temama govoriti ovog četvrtka u prostorima Tehnološkog parka Zagreb na konferenciji o coworkingu.